سفراش تعداد بالاي دمنوش سحر خريد دمنوش سحر
|
امروزه تمامي كافي شاپ هاي زنجيره اي و محلي طيف گسترده اي از قهوه را ارائه مي كنند كه بيشتر آنها پايه اسپرسو دارد. قهوه يك نوشيدني كافئين دار است و انواع مختلف و گوناگوني دارد كه يكي از آنها قهوه موكا نام دارد. موكاچينو (به زبان ايتاليايي) يكي از چند نوع قهوه اي است ك طمع خاص و منحصر به فردي دارد و آن را در هر فصل و زماني مي توانيد مصرف كنيد و لذت ببريد. موكاچينو جزو قهوه هاي گرم محسوب مي شود اما آن را هم مي توانيد به صورت گرم و هم صورت سرد مصرف كنيد. به قهوه موكا سرد، كولر موكا و يا فروزن موكا هم مي گويند. موكاچينو براي كساني مناسب است كه طعم تلخ قهوه را دوست ندارند و مي خواهند قهوه آنها ذره اي مزه ي شكلات بدهد.
قهوه موكا چيست؟ به نوشيدني كه مانند لاته تركيبي از اسپرسو با شير جوشيده است اما مقداري شكلات يا كاكائو به آن اضافه مي كنند و موكا شهري در كشور يمن بوده و اين قهوه در آنجا كشت شده است به همين دليل به آن موكاچينو گفته مي شود. براي تهيه موكاچينو با كيفيت از بايد به چه چيز هايي توجه كنيم؟ بنابراين انتخاب شكلات مناسب نكته بسيار كليدي است، كه يكي از بهترين شكلات هاbean-to-bar Vesta chocolate مي باشد زيرا اين شكلات طعم و مزه اي متعادل دارد و مي تواند به خوبي با قهوه شما تركيب شود. ولي اگر شكلات هاي ديگر را انتخاب كنيد ممكن است محتواي كره كاكائو بالاتري داشته باشند و مخلوط كردن آن در نوشيدني قهوه براي شما سخت تر و دشوار تر بشود. در ايران شكلات هاي فرمند مناسب ترين شكلات براي تهيه موكاچينو است.
-رست مناسب براي تهيه موكاچينو: البته اگر رست قهوه شما هم بسيار كم باشد و شكلاتتان هم تلخ باشد اين موضوع برعكس مي شود و تقريبا طعم شكلات شما مزه و طعم اسپرسو را دفن مي كند. -اضافه كردن مقداري نمك به قهوه:
-نحوه استفاده از هات چاكلت در نوشيدني قهوه موكا: براي اين كار بايد ابتدا هات چاكلت را در مقداري آب گرم كاملا ميكس و تركيب كنيد و در ادامه از آن براي تهيه قهوه خود استفاده كنيد و يكي از مناسب ترين نوع هات چاكلت براي استفاده در قهوه موكا هات چاكلت شركت كلاسنو مي باشد كه داراي كيفيت مناسب و بسيار خوبي است.
طرز تهيه قهوه موكا فوري چگونه است؟ مرحله اول: ابتدا پودر شكلات و پودر كاكائو با هم مخلوط كرده و مقداري آب جوش به آن اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و دقت كنيد كه مقداري آب جوش اضافه كنيد كه حالت شيره اي و كاراملي پيدا كند. همچنين در اين مرحله مي توانيد از سس هاي شكلات آماده استفاده كنيد و يا اگر دوست داشته باشيد كه قهوه ترك موكا شما طعم تلخ تري داشته باشد به جاي پودر شكلات چند تكه شكلات تلخ را به روش بنماري حل كنيد و به مخلوط اضافه كنيد. براي بنماري كردن تكه هاي شكلات و روي بخار آب در حال جوش قرار دهيد و هم بزنيد تا شكلات به خوبي و كامل آب شود ولي بايد به اين نكته دقت كنيد كه ظرف حاوي شكلات با آب جوش تماش نداشته باشد و زيادي روي حرارت قرار نگيرد زيرا باعث مي شود كه طعم آن عوض شود و اگر ماكروويو هم داريد مي توانيد از آن هم براي اين كار استفاده كنيد. مرحله دوم: مخزن زيرين آن را با دو ليوان آب پر كرده و در ظرف بالايي پود قهوه مخصوص قهوه فوري موكا را بريزيد به مقداري كه كامل پر شود و سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد و زماني كه شروع به جوشيدن كرد بلافاصله آن را از روي حرارت برداريد و همچنين مي توانيد در مخزن پايين آن كمي آب سرد بريزيد تا قهوه مدل موكا شما نسوزد و طعم آن عوض نشود. ولي اگر دستگاهي نداريد كه قهوه درست كنيد در يك شير جوش و يا هر ظرف ديگري انجام بدهيد، فقط كافي است پودر قهوه و مقداري آب سرد را مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و زماني كه شروع به كرد به جوشيدن، آن را از روي حرارت برداريد.
-مرحله سوم: -مرحله چهارم:
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |