سفراش تعداد بالاي دمنوش سحر خريد دمنوش سحر
|
– محافظت كننده سلولهاي كبدي – كاهش استرس و فشار عصبي نكته: از ديگر مزاياي مصرف اين ماده ارزشمند را مي توان در جلوگيري و درمان ديابت و قند خون با كاهش مقاومت در برابر انسولين بدن، بهبود بيماري هاي تنفسي، آسم و آلرژي؛ بيماري ها و مشكلات كبدي، آرتريت و روماتوئيد؛ بيماري هاي خود ايمني؛ بيماري هاي ريوي؛ انواع حساسيت ها و التهابات دروني بدن؛ درمان بيخوابي و بهبود ورم مفاصل و دردهاي ماهيچه اي به خاطر سولفور موجود در آن دانست. هرگز اين سخن مادربزرگان را از ياد نبريد كه سير دواي 70 درد بوده و سير سياه دكتر بيز با خواص شگفت انگيز خود از اين قاعده مستثني نمي باشد.
ويژگي هاي سير سياه دكتر بيز
تركيبات موجود در سير سياه قيمت سير سياه 170 گرمي بيز مقايسه سير سياه دكتر بيز با سير تازه همچنين اين ماده موجود در ساختار سير سياه از قابليت جذب بالايي توسط دستگاه گوارش برخوردار بوده و باعث تقويت آنزيم هاي بدن مي شود. در يك مقايسه كلي از سير سياه دكتر بيز و سير تازه مي توان به طعم و رنگ و بوي اين دو محصول اشاره كرد. در واقع سير سياه دكتر بيز برخلاف سير تازه ي سفيد رنگ بر اثر فرايند تخمير به رنگ سياه تبديل گشته و از آن طعم و بوي تند اوليه و كمي ناخوشايند خبري نيست. بواقع علت اين امر را مي توان در كاهش محتوا ياليسين دانست كه بوي سير تازه را از بين برده و طعمي شيرين به آن بخشيده است. از ديگر تفاوت هاي بين اين دو محصول را مي توان در افزايش شاخصه هاي تركيبات زيست فعال سير سياه دكتر بيز نسبت به سير تازه دانست كه بر اساس پژوهش هاي صورت گرفته در اين حوزه علاوه بر خواص فيزيكي برخي از خواص شيميايي سير سياه دكتر بيز نيز در اثر فرايند تخمير براي استفاده كاربردي تر از آن در بخش هاي مختلف بيشتر شده است. در مقايسه اي ديگر بين سير خام و سياه مي توان به كاهش ميزان آب و رطوبت سير سياه اشاره كرد كه اين عامل نقشي موثر بر تقويت خواص غذايي و آمينو اسيدهاي موجود در آن خواهد داشت. هضم سير سياه دكتر بيز در مقايسه با سير خام و تازه بخاطر سازگاري با بدن انسان و بافت لطيف و طعم شيرين آن راحت تر بوده و اين ماده همچنين به خاطر كاهش ميزان آليسين موجود در آن يك انتخاب عالي براي افراد گرم مزاج مي تواند باشد. هضم بهتر و راحت تر سير سياه منجر به افزايش جذب مواد مغذي آن در بدن انسان شده و بر اثر فرايند تخمير مقدار پروتئين؛ فيبر، مواد معدني خاص موجود در آن نظير زينك، پتاسيم، منيزيم، آهن، منگنز، فسفر و سلنيوم به شدت افزايش يافته است. بنابراين علي رغم PH پايين سير سياه مي توان گفت كه ارزش غذايي اين ماده در مقايسه با سير خام و تازه بيشتر مي باشد.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |